Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 20 maart 2017

Reactie Alexander Pechtold uitslag Tweede Kamerverkiezingen

Bij de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart behaalde D66 19 zetels. Een geweldig resultaat! Lees hier de reactie van lijsttrekker Alexander Pechtold:

Ik ben waanzinnig trots op deze mooiste overwinning sinds 1994. D66 is nu de grootste progressieve partij in gemeenten, in Europa, in de Eerste Kamer en nu ook in de Tweede Kamer. We bouwen door aan een partij met leden uit steeds bredere lagen van de samenleving. Dat dit het begin mag zijn van overwinningen van progressief liberalen in heel Europa te beginnen in Frankrijk.

Samen met alle kandidaten en vrijwilligers hebben we een geweldig resultaat behaald. We groeiden met maar liefst 7 zetels naar 19 zetels in de Tweede Kamer. Vanaf nu gaan we vol enthousiasme, met heel veel energie, aan de slag. Voor jullie, voor Nederland.

Tweet dit artikelDeel dit artikel op Facebook